MarktPlaza

Renault Kadjar - 1.2 TCe Extase Automaat Navi/Camera/Panoramadak/19inch

66x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jul 2016 - dec 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 205 Nm
GVW: 1.911 kg
Afmetingen (LxBxH): 445 x 184 x 160 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 192 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 132 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Service Pakket: Alle auto's worden standaard geleverd met 6 maanden bovag garantie.Optioneel Service Pakket € 495,00. De auto wordt dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieksnormen, een nieuwe APK, poetsbeurt, halve tank brandstof, indien nodig nieuwe matten. Wij hebben alle moeite genomen om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Keyless entry
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 19"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verkeersbord detectie
- Voorstoelen verwarmd
Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Renault Kadjar zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. Het is een auto uit 2017, er staat 28842 kilometer op de teller. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Ook is de auto voorzien van: 19 inch lichtmetalen velgen, dakreling, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. U bent in deze Renault ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur en boordcomputer.
Deze Renault is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. In deze Renault vinden we verder een autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.