MarktPlaza

Renault Grand Scénic - 1.5 dCi Bose

535x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/60 R16
GVW: 2.200 kg
Afmetingen (LxBxH): 457 x 185 x 165 cm
Wielbasis: 277 cm
Acceleratie (0-100): 12,8 s
Topsnelheid: 180 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-navigatie full map
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Stuur verstelbaar
Stijlvolle vormen en een verzorgd interieur maken u meteen duidelijk dat u hier met een Franse auto te maken hebt. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De Renault is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op? Vakgarage Loosdrecht is een full service autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast onderhoud, inkoop en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in het invoeren van nieuwe en gebruikt auto’s en motoren. Vakgarage Loosdrecht is aangesloten bij de Bovag en NAP en wij bieden garantie, inruilopties en financieringsmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo en hebben altijd een constant wisselende voorraad van minimaal 20 Volvo stationwagens, maar ook voor auto’s van andere merken bent u aan het juiste adres. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 8 maanden en wettelijke garantie. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre-inspectiebeurt en vloeistof controle gehad. Onderhoud en extra garantiepakketten bieden wij tegen meerprijs aan. De kosten rijklaar bedragen €375,00, deze zitten al verwerkt in de prijs van de auto. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of een proefrit bij Vakgarage Loosdrecht.
Vakgarage Loosdrecht is een full service autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast onderhoud, inkoop en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in het invoeren van nieuwe en gebruikt auto’s en motoren. Vakgarage Loosdrecht is aangesloten bij de Bovag en NAP en wij bieden garantie, inruilopties en financieringsmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo en hebben altijd een constant wisselende voorraad Zaterdag geopend tot 1300 uur !!! Tel 0653266098 - Johan Otten