MarktPlaza

Renault Grand Scénic - 1.5 dCi 110 Parisienne

490x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2011
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 2.121 kg
Afmetingen (LxBxH): 456 x 185 x 168 cm
Wielbasis: 277 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 12,5 s
Topsnelheid: 188 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 128 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterstoelen verschuifbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Zonnescherm(en)
U hebt meer dan genoeg bewegingsvrijheid in deze Renault Grand Scénic uit 2011. Natuurlijk behoren extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verschuifbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De Renault is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Frans Stokman b.v. is al sinds 1982 Renault dealer en úw adres voor een betrouwbare dealer occasion. Wij zijn gespecialiseerd in Renault, Renault Z.E én Dacia occasions. Voor Dacia zijn wij ook erkend servicedealer net als voor Renault ZE. Deze mooie dealer occasion bieden wij rijklaar aan! Dit betekent dat de auto een A inspectie* krijgt icm vervangen van het pollenfilter indien van toepassing, een nieuwe APK, 1 jaar Renault Route Service en 6 maanden wettelijke garantie.
Tegen een kleine meerprijs van € 395,- kunt u kiezen voor het Frans Stokman afleverpakket. De auto wordt dan afgeleverd inclusief onderhoud volgens fabrieksopgave, distributie vervangen indien nodig (als dit binnen een half jaar moet gebeuren volgens fabrieksopgave), € 25,- brandstof en tót 12 maanden Top Occasion garantie (afhankelijk van leeftijd en kilometerstand). Daarnaast vragen wij bij iedere afgeleverde occasion MyRenault+ aan (twv € 39,95); dit geeft u 1 jaar lang pech hulp, maar ook een winter -en zomercheck, gratis lampjes verwisselen, bandreparatie en een gratis APK. Is de auto voorzien van een navigatiesysteem, dan is de kans groot dat de kaarten niet actueel zijn. Tegen geringe meerprijs (vanaf € 99,-) kunnen wij dit voor u behartigen voor de aflevering.
Wij nodigen u graag uit in Heerhugowaard om deze auto te bezichtigen. Een proefrit is uiteraard ook mogelijk. Graag tot ziens!
Het verkoopteam van Frans Stokman bv
*A inspectie: Controle voorruit en ruitenwisserbladen voor en achter, peilen van olie en vloeistoffen, controle banden(spanning), vervangen interieurfilter. En een vrijblijvende prijsopgave van noodzakelijke reparaties, indien van toepassing.