MarktPlaza

Renault Grand Espace - 2.0 T Initiale

493x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/55 R17
GVW: 2.600 kg
Afmetingen (LxBxH): 486 x 186 x 175 cm
Wielbasis: 287 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 197 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 10,9 l/100km (1 op 9,2)
Brandstofverbruik in de stad: 15,5 l/100km (1 op 6,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
CO2 uitstoot: 260 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (3 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 270 - 303 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterruit apart te openen
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audioinstallatie met CD-wisselaar
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Captain chairs
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Parkeersensor achter
- Schuifdak
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Warmtewerende voorruit
- Wis-/was installatie voor koplampen
- Zonnescherm(en)
- Zonnescherm achterruit
De producten van de Franse auto-industrie onderscheiden zich door hun elegante vormgeving en innovatieve technieken. Kijk maar naar deze Renault Grand Espace. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. U bent in deze Renault ook voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Grand Espace samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit. Vakgarage Loosdrecht is een full service autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast onderhoud, inkoop en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in het invoeren van nieuwe en gebruikt auto’s en motoren. Vakgarage Loosdrecht is aangesloten bij de Bovag en NAP en wij bieden garantie, inruilopties en financieringsmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo en hebben altijd een constant wisselende voorraad van minimaal 20 Volvo stationwagens, maar ook voor auto’s van andere merken bent u aan het juiste adres. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 8 maanden en wettelijke garantie. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre-inspectiebeurt en vloeistof controle gehad. Onderhoud en extra garantiepakketten bieden wij tegen meerprijs aan. De kosten rijklaar bedragen €375,00, deze zitten al verwerkt in de prijs van de auto. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of een proefrit bij Vakgarage Loosdrecht.
Vakgarage Loosdrecht is een full service autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast onderhoud, inkoop en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in het invoeren van nieuwe en gebruikt auto’s en motoren. Vakgarage Loosdrecht is aangesloten bij de Bovag en NAP en wij bieden garantie, inruilopties en financieringsmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo en hebben altijd een constant wisselende voorraad Zaterdag geopend tot 1300 uur !!! Tel 0653266098 - Johan Otten