MarktPlaza

Renault Clio - 1.5 dCi, 1e eig, AIRCO, GARANTIE, riem vervangen

600x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2009 - mrt 2010
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 301 - 318 per kwartaal
Referentienummer: 2003
= Aanvullende opties en accessoires =
- c.deurv. met afst.bed.
- elektrische ramen voor
- in delen neerkl. achterb.
- metaalkleur
- passagiersairbag
- radio-CD/MP3 speler
- snelheidsafh. stuurbekr.
- stoel best. hoogte verst.
- verstelbaar stuur
- zij airbag(s) v.
Clio afkomstig van de eerste particuliere eigenaar die deze nieuw gekocht heeft in Frankrijk. Het betreft een Nederlandse dame die jarenlang bij ons klant was maar op latere leeftijd besloot te emigreren naar Frankrijk. Gelukkig is ze tot inzicht gekomen en weer teruggekeerd naar Nederland. In eerste instantie heeft de Renault dealer het onderhoud gedaan en vervolgens hebben wij weer goed voor haar auto mogen zorgen. De voorbanden zijn recent vervangen en de distributieriem is ook reeds gedaan. Het verbruik was ruim 1:20 dus dat moet ook voor de volgende eigenaar te realiseren zijn. Zaken zoals Airco, audio, elektrische ramen en afstandsbediening zijn allemaal aanwezig. De 1.5 Dci is de ideale mix dus kracht en verbruik en deze Renault is dan ook heerlijk om mee te rijden. We leveren inclusief 1 maand garantie op verborgen gebreken (maar die gaan er bij deze auto echt niet zijn hoor!), nieuwe APK en tenaamstellen. Uitbreiding naar een full service aflevering inclusief 6 maanden volledige BOVAG garantie is ook mogelijk.
MOBILITY EINDHOVEN is een full-service BOVAG autobedrijf waar u terecht kunt voor al uw mobiliteits vraagstukken. Verkoop/inkoop, Onderhoud, banden, aircoservice, aankoopbegeleiding, financieren, verzekeren en wagenparkbeheer. Wij communiceren in alle opzichten volstrekt eerlijk en helder.
Alle auto\'s hebben uiteraard kloppende kilometerstanden en bouwjaren tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Hoewel wij denken alles juist te vermelden maken we uiteraard een voorbehoud voor typ en specificatie fouten.
Graag leveren wij uw auto helemaal naar wens aan u af. Mist u iets? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze optionele servicepakketten:
€ 495 voor 3 maanden garantie of € 795 met échte onderhoudsbeurt en 6 maanden volledige BOVAG garantie!