MarktPlaza

Renault Captur - 0.9 TCE 90 | Navi | Airco

475x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2017
GVW: 1.653 kg
Afmetingen (LxBxH): 412 x 178 x 157 cm
Wielbasis: 261 cm
Topsnelheid: 171 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 113 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- DAB+ Radio
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Getinte ruiten achter
- Hill Assist
- Keyless Entry
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen (17)
- Lichtsensor
- Mistlampen voor
- Spraaksturing
- Start Stop functie
- Toerenteller
- Verstelbare achterbank
- Zij-airbags voor
Praktisch in gebruik en ruim van binnen, met dat doel is deze Renault Captur ontworpen. Het is een auto van het bouwjaar 2016, die 79326 kilometer op de teller heeft staan. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels en verstelbare achterbank.
Met de dab-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Het luxeniveau in deze Renault is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger.
Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.