MarktPlaza

Peugeot Partner - Electrique GB 120 L1 Premium 4% BIJTELLING NAVI | P.HULP | TOUCHSCREEN | BLUETOOTH

528x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2016
GVW: 2.225 kg
Afmetingen (LxBxH): 438 x 181 x 181 cm
Wielbasis: 273 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 19-06-2020
Motorrijtuigenbelasting: geen
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterdeuren
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bedrijfswagenhoogte standaard
- Bedrijfswagenlengte standaard
- Bekerhouders
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Betimmering
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Derde remlicht
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Houten vloer in laadruimte
- Mistlampen voor
- Rechter buitenspiegel
- Sidebars
- Snelheidsbegrenzer
- Spoiler voor
- Telefoon
- Toerenteller
- Tussenschot
- Volledige scheidingswand met ruit
- Zijdeur
- Zijschuifdeur rechts
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Het maakt niet uit of u voor de ruimte of voor de elektrische aandrijving valt. Met de Peugeot Partner Electrique zit u altijd goed. De techniek van deze auto is radicaal anders dan u gewend bent. U rijdt zacht zoemend naar uw bestemming, de actieradius van de accu's is ruimschoots voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. In deze auto profiteert u onder andere ook van: warmtewerend glas, snelheidsbegrenzer, twee achterdeuren, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. En deze auto heeft ook met startonderbreker, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder als standaard uitrusting.
De automatische veiligheidssystemen in deze Peugeot fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
U wilt ook elektrisch rijden? Neem nu contact met ons op om een proefrit te maken.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.