MarktPlaza

Peugeot 5008 - MPV ALLURE 1.6 e-THP 165 EAT6 7-pers. Navi | Head-Up | PDC | Trekhaak

522x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2014
GVW: 2.225 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 184 x 162 cm
Wielbasis: 273 cm
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Gordijnairbags voor
- Head Up Display
- ISOFIX
- Knieairbag(s)
- Lichtmetalen velgen (17)
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Snelheidsbegrenzer
- Spoiler achter
- Spoiler voor
- Sportstuur
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Telefoon
- Toerenteller
- Trekhaak met afneembare kogel
- Witte knipperlichten
- Zij-airbags
Franse auto’s zijn gemaakt om te genieten. Zoals deze Peugeot 5008 bijvoorbeeld. Het is een goed onderhouden auto die 78219 kilometer heeft gelopen, waarvan de distributieketting recent is vervangen. Het bouwjaar is 2015. Hij heeft een benzinemotor en een 6-traps automatische transmissie. Verder is de Peugeot uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, witte knipperlichten, snelheidsbegrenzer, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. U verwacht natuurlijk climate control in deze auto, en die is er dan ook. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. U bent in deze Peugeot ook voorzien van head-up display, in hoogte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 300 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.