MarktPlaza

Prinsengracht 756 S

141x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Iconische ligplaats met zeer goed verzorgde woonboot!
Soms komt het zomaar voorbij.die unieke plek waar u altijd al van droomde. Die prachtige plek tegenover kerkgebouw De Duif, rijksmonument en geliefde locatie voor uiteenlopende evenementen.
Die schitterende plek tegenover het Amstelveld, het "Mediterrane plein" beroemd vanwege de Kaukasische vleugelnootbomen, plantjesmarkt, ontmoetingsplek voor de buurt en de jeu de boules baan.
Die geweldige plek tussen Utrechtsestraat en Reguliersgracht, op loopafstand van bijna alles wat het centrum van Amsterdam zo bijzonder maakttheater Carré, Hermitage, Rijksmuseum, Van Gogh museum en zo kunnen we nog wel even voort!
Laten we het nu hebben over woonboot VICTORIA93 die op deze unieke plek ligt afgemeerd.
Gebouwd in 1993 en altijd goed onderhouden biedt zij eigentijds wooncomfort met een efficiënte indeling. Alles aan VICTORIA93 verkeert in perfecte conditie. De strakke moderne keuken, de fraaie badkamer, de stoere houten vloer..
En dan hebben we het nog niet over de buitenruimte gehad! Vanuit de woonkamer betreedt u een knus terras met voldoende plek voor een gezellige zit. Maar de kers op de taart is toch wel het riante dakterras waar u eindeloos kunt genieten met uw gasten van de omgeving en uitzicht, of gewoon lekker alleen na de werkdag even tot bezinning komen en realiseren dat u de gelukkige bezitter bent van al dit fraais. Wij ontvangen u graag om ons enthousiasme te delen.
Indeling:
Eet-/woonkamer: ± 7 x 3,65 m. met ronde gevel met glas en deur naar terras: ± 1,60 x 3 m.; veel vaste kasten; bedstede: ± 2,30 x 1,50 m.; badkamer: ± 2,30 x 1,50 m. geheel betegeld; entree/toegang: ± 1,20 x 3,60 m. (ochtendzon); technische ruimte/berging: ± 1,25 x 0,85 m. met opstelling CV, rioolpomp en groepenkast.
Bijzonderheden:
Naam: VICTORIA93
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 12,30 x 3,80 meter
Liggeld: ± € 409,- per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool
Bouwer: Mekos te Schagen
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Prinsengracht 756 S
Ligplaats: Amsterdam
Conditie: Gebruikt