MarktPlaza

Prins Hendrikkade 510 B

147x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Altijd al bijzonder en historisch willen wonen? Op ultieme locatie in hartje Amsterdam bieden wij deze mogelijkheid aan!
Cultuur en historie is hier in overvloed te vinden. De Montelbaanstoren, de Nieuwmarkt en het Kadijksplein met een fijne selectie café's, restaurants en winkels, Nemo, de Openbare Bibliotheek, het Muziekgebouw aan het IJ.. en zo veel meer. Tel daarbij het dynamische, maritieme gebied waar u deel van uit maakt met deze woonboot, en u begrijpt dat wij niets te veel gezegd hebben.
Uitstekende verbinding met het openbaar vervoer en naar uitvalswegen (A10). Het Centraal Station kan in slechts 5 minuten worden bereikt en vanaf hier vertrekken treinen, trams, metro's en bussen in alle richtingen.
De woonboot is van de buitenzijde tip top in orde. Binnen kunt u zelf bepalen hoe u de ruimte gaat inrichten. De woonboot wordt casco verkocht. Zo kunt u zelf uw woonvoorkeuren op deze mooie locatie tot waarheid laten komen!
De woonboot wordt verkocht door gespecialiseerde scheepsbouwer die vele woonschepen heeft gebouwd. Zij begeleiden en adviseren u graag.
Interesse gewekt? Bel ons snel voor een bezichtiging.
Indeling:
Achterschip: ± 4,60 x 4,20 meter met stahoogte van ± 2,20 meter. Stuurhut: ± 4,25 x 2,15 m.; ruim: ± 12,60 x 4,40 m. met stahoogte ± 2,10 m; voorschip: ± 4,35 x 2,95 met originele betimmering en stahoogte ± 1,70 meter.
Bijzonderheden:
Naam: TANJA
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 24,17 x 4,48 meter.
Liggeld: ± € 725,- per jaar.
Nutsvoorzieningen: elektra, water, gas, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: Werf Boot te Alphen a/d Rijn.
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Prins Hendrikkade 510 B
Ligplaats: Amsterdam
Conditie: Gebruikt