MarktPlaza

prachtige villa, 5 slaapkamers, frontaal zeezicht

121x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Casa Lorca is een mooie villa gelegen aan Playa Marques, één van de beste stranden in de omgeving. Het is mooi gelegen met rechtstreeks uitzicht op zee, aan een kleine privéweg van soortgelijke villa´s omzoomd met palmbomen die leiden naar het grote, rustige gemeenschappelijke zwembad in een tuin. Van hieruit heb je directe toegang tot het strand.

De villa bestaat uit drie verdiepingen (waarvan eentje de kelderverdieping met natuurlijke lichtinval) en een dakterras met een fantastisch uitzicht op zee.

De villa is in 2003 gebouwd en wordt door de verkoper slechts een paar weken per jaar als vakantiewoning gebruikt. Op de begane grond is een groot terras met (nieuwe) zonwering. De voordeur komt uit op de inkomhal, van hieruit heb je toegang tot een grote woonkamer met open haard, een goed ingerichte keuken (de wasmachine, vaatwasser en koelkast met vriesvak zijn nieuw) met deur naar de achterzijde van de woning, een tweepersoons slaapkamer met inbouwkasten en aangrenzende badkamer. Buiten is een kleine bloemrijke tuin, carport en parkeerplaats.

Op de eerste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met inbouwkasten, badkamer en groot zonneterras met zeezicht en nog een tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten, en-suite badkamer en zeezicht. Boven is een klein solarium met uitzicht op zee.

Vanuit de inkomhal bereik je ook de kelderverdieping (met natuurlijke lichtinval). Hier is een tweede grote woonkamer/speelkamer, twee slaapkamers, een badkamer met grote inloopdouche en een handige berging. Dit deel van het huis is ideaal als je gasten hebt die een beetje privacy willen, of misschien kinderen die hun eigen ruimte willen.

Casa Lorca is volledig ingericht en uitgerust. De eigenaars zijn bereid de meubels te verkopen indien gewenst.

Dit kleine villacomplex ligt op een rustige locatie aan een prachtig strand en is perfect voor een vakantieverblijf maar kan ook een uitstekend huurinkomen bieden. Er zijn maar zeer weinig woningen zo dicht aan het strand beschikbaar van deze kwaliteit voor deze prijs en een bezichtiging wordt dus ten zeerste aanbevolen.

Gelegen op loopafstand van het Vera water park en een commercieel centrum met restaurants, internet bar, supermarkt Consum, een apotheek, kapper, en verschillende winkeltjes ...

Vera Playa heeft een prachtig zandstrand met hoge kwaliteitsnormen; binnen 10 kilometer bereikt u Mojácar, de vissersdorpjes Villaricos en Garrucha, 3 achttien holes golfbanen (Desert Springs, Valle del Este en Valle del Este golf), en alle andere soorten van comfort.De internationale luchthaven van Almería is bereikbaar binnen 45 minuten en Murcia op iets meer dan 1 uur.