MarktPlaza

gelijkvloersappartement op golfcomplex

74x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dit appartement op het gelijkvloers met tuin is gelegen in een van de meest gewilde complexen in Valle de Este golfresort, Tamarillas. Het complex is gelegen in een rustig gedeelte van het resort met een mooi uitzicht.

De slimme lay-out en de verdeling van de kamers geeft een gevoel van ruimte en licht met een ruime woonkamer en een eetgedeelte. Vanuit de woonkamer heb je rechtstreeks toegang tot het terras met prachtig uitzicht. De woning heeft een moderne keuken, twee slaapkamers, beide met grote ramen en een mooi uitzicht. Beiden zijn voorzien van inbouwkasten. Er zijn twee badkamers, één met een bad en de andere met een douche, modern ingericht en volledig betegeld. Een ondergrondse parkeergarage en een eigen berging zijn inbegrepen in de prijs.

Het complex beschikt over het gebruik van meerdere gemeenschappelijke zwembaden en tuinen. Dit appartement is gelegen in één van de meest prestigieuze complexen van Valle de Este golfresort, een 18 holes golfbaan met hotel en spa-faciliteiten. Er is ook een commercieel centrum met een bar en een restaurant