MarktPlaza

drie slaapkamer villa in Desert Springs Golf COSTA ALMERIA

115x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze prachtige drie slaapkamer Pueblo Villa is gelegen aan de rustige binnen tuinen van Desert Gold, met een prachtig uitzicht over de Indiana golfbaan en bergketens verderop.

Gebouwd in een intieme en veilige enclave, deelt de villa prachtige aangelegde gemeenschappelijke tuinen en zwembaden.
De villa is gebaseerd op de precieze vormen van de ‘Casas del Campo’ van de Almanzora-vallei. De buitenkant weerspiegelt het erfgoed van traditie met grote terrassen en pergola’s. Het interieur is echter een stijlvolle, eigentijdse moderne woning.
De villa beschikt over 3 ruime slaapkamers, de hoofdslaapkamer met zijn badkamer en suite, is gelegen op de eerste verdieping en heeft toegang tot een groot eigen terras.
Op het gelijkvloers vind je een ruime woonkamer/eetkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer.
De villa beschikt over een volledig aangelegde tuin en ruime terrassen voor alfresco dineren. Een ondergrondse parkeerplaats is eveneens inbegrepen in de prijs.

De woning beschikt over een kwaliteitsvolle afwerking : tegels van Porcelanosa, dubbele beglazing, ingebouwde kasten in de slaapkamers…

Deze prijs is exclusief taks (10%) en is geldig tot eind maart 2018 wanneer de prijzen kunnen worden herzien.

Hoewel de beschikbaarheid correct was op het moment dat deze prijslijst werd uitgegeven, kan deze niet worden gegarandeerd.