MarktPlaza

Prachtig hoogwaardig afgewerkt Vakwerkhuis

8125x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze voormalige herenboerderij bevindt zich in de dorpskern van Gellinghausen, een dorp dat onderdeel is van het stadsgebied Schmallenberg.

Gellinghausen ligt middenin het wandel- en skigebied Hohe Lied. Dit populaire recreatiegebied is perfect om te ontsnappen aan de alledaagse sleur.

Op het 4.150 m² grote perceel bevinden zich behalve het ca. 1.100 m² grote hoofdgebouw ook een schuur met een oppervlak van 1.430 m² en een 210 m² grote remise, die momenteel als carport wordt gebruikt. Daarnaast is er veel andere parkeergelegenheid.

Het rond 1951 gebouwde hoofdgebouw bestaat uit drie woonetages. Het gebouw is in 1983 uitgebreid gesaneerd. Sindsdien wordt het gebruikt als woongelegenheid voor begeleid wonen.  Het interieur is in een toestand zoals die te verwachten valt voor het jaar waarin het gebouw werd betrokken. Er zijn veel mogelijkheden om het huis te moderniseren en verbouwen op een manier die perfect aansluit op uw wensen en voorstellingen.

Het perceel heeft bovendien nog voldoende ruimte voor nieuwe gebouwen. Een mogelijke locatie voor nieuwbouw bevindt zich aan de oostelijke rand van het perceel, onmiddellijk naast de schuur.

Een andere mogelijkheid is op de plaats van de huidige binnenplaats. Zodoende kunt u nog andere concepten voor het gebruik het terrein realiseren.

Dit object is een veelzijdig te gebruiken investeringsmogelijkheid die vooral door de ontspannende locatie en de onmiskenbare landgoed-charme overtuigt.

Dit bijzndere object wordt u aangeboden zonder makelaar, neemt u toch graag direct contact op met de verkoper;

Frau Christina Lehmkuhl
Tel. :  0049-209-7004 395
Email : http://: c.lehmkuhl@sozialwerk-st-georg.de


KenmerkenObjectnummer
D775
Plaats
Gellinghausen (Sauerland)
Vraagprijs
€ 649.000
Bouwjaar
1951
Perceeloppervlakte
4.150 m2
Woonoppervlakte 
1.100 m2