MarktPlaza

Prachtig hoogwaardig afgewerkt Vakwerkhuis

8036x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dit bijzondere vakwerkhuis ligt midden in het centrum van het idyllische dorpje Hachenberg, wat op haar beurt weer prachtig gelegen ligt in de mooie omgeving van het Westerwald!
Hert Westerwald is een zeer geliefd toeristisch gebied, veel natuur, opmerkelijke oude kastelen en burchten, eindeloze wandelpaden en fietspaden. Een zeer goede gastronomie ontbreekt ook niet in deze omgeving.

Midden in al dit prachtigs treft u dit compleet gerenoveerde vakwerkhuis aan. Alles is zeer hoogwaardig afgewerkt, zowel van binnen als van buiten, en er is telkens rekening mee gehouden dat het in zijn geheel nog wel de authentikiteit moet behouden, en dat is hier optimaal gelukt !

Het huis heeft in zijn geheel 6 kamers, alle inbouwmeubels, zo ook de sjieke inbouwkeuken, zijn bij de prijs inbegrepen!
De badkamer heeft als grote extra een open haard, en een groot raam die weer uitkijkt op de rest van de badkamer.

De gehele benedenverdieping heeft vloerverwarming, de met zorg aangelegde tuin is een rust voor hart en ziel om heerlijk in te vertoeven.

Met dit mooie huis heeft u diverse mogelijkheden, gezien de toeristische ligging is dit huis namelijk altijd goed te verhuren! 

Voor meer uitgebreide informatie : https://www.myalbum.com/album/jrT7BtxfUJkC


Het geheel wordt u aangeboden zonder makelaar, neemt u graag voor meer informatie contact op met de eigenaar, Herr Seibert,
Tel. 0049-151-240-890
Mail http://arminseibert@gmx.de

KenmerkenObjectnummer
D776
Plaats
Hachenburg (Westerwald)
Vraagprijs
€ 495000
Bouwjaar
1748, kwalitatief zeer hoogwaardig geheel gerenoveerd in 2014
Perceeloppervlakte
375 m2
Woonoppervlakte 
172 m2