MarktPlaza

Porsche Boxster - 2.7 [986] in originele topconditie l ECC l leder l USA-versie l airco l groot onde

650x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Niet iedere Porsche-liefhebber is fan van het Boxster-concept. Volkomen onterecht wat ons betreft; deze Duitse schone staat erom bekend uit te blinken in authenticiteit en ademt esthetische eenvoud. Het glooiende, tijdloze lijnenspel met moderne details wordt in dit speciale geval extra kracht bijgezet door een prachtige Arktik Silber metallic lak, originele 17" 986.1 velgen en een chique Carrera Black interieur. Dankzij het op rijprestaties ontworpen middenmotor concept beweegt en presteert de Boxster beter dan welke andere Porsche ook.
Rijden in een Porsche is natuurlijk al een beleving op zich. Dat neemt niet weg dat luxe opties een welkome aanvulling zijn... dit exemplaar is uitgerust met o.a. Climate Controlmet airco, elektrisch pakket (rugleuning, kap, ramen), volledig lederen bekleding, JVC-radio met bluetooth, USB-ingang, origineel Premium Sound Systeem, Alarmklasse II, boordcomputer, rolbeugels (origineel) met windscherm, lederen sportstuur en centrale vergrendeling met afstandsbediening.
Deze Boxster is begin 1999 in Boston [USA] gekocht voor ruim $50.000,- en bereden in California [regio Beverly Hills]. De eerste eigenaar heeft de auto tot 2002 [64.850km] bereden, de tweede tot 2005 [87.850km], de derde tot 2006 [100.600km], de vierde tot 2008 [108.300km] en de vijfde eigenaar betrof de Porsche-dealer Southbay te Hawthorne [CA], welke de Boxster enkel te koop had staan. Alle onderhoudshandelingen zijn gedetailleerd vastgelegd in de Carfax.
In april 2010 is de Boxster met ca. 110.000km geëxporteerd naar Nederland. In dat jaar werd tevens een nieuwe kap a € 1.300,- gemonteerd. Hier heeft de auto vijf particuliere eigenaren gehad, waarvan de historie middels facturen volledig inzichtelijk is. Medio 2016 is de Porsche in bezit gekomen van een fervent verzamelaar, welke geïnvesteerd heeft in zeer compleet onderhoud [o.a. wiellagers, multi-riem, startmotor, bobines en bougies] t.w.v. €2.700. Specialist Longhoods te Hoogezand heeft hier zorg voor gedragen en de Boxster in alle opzichten geoptimaliseerd; u kunt hen ter referentie gerust contacteren. We staan open voor een aankoopkeuring.
De optische lakstaat is top; het is een uitdaging om een krasje of deukje te vinden. In 2016 werd o.a. de achterbumper gespoten. De elektrische kap en het plastic ruitje werken beide nog uitstekend. Technisch is de auto volledig in orde en alle elektronica werkt naar behoren. De apk geldt nog tot juli 2020. De spoiler is handmatig (elektrisch) te verstellen. Deze Boxster is volledig origineel, behalve de radio. De auto wordt schoon afgeleverd met twee sleutels en een uitgebreide map met historie.
Bekijk de volledige shoot met 80 foto's, een aankoopreview en de Carfax via https:www.rubzautomotive.nl/porsche-boxter-4/. Nieuwsgierig geworden of heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem direct contact op via +31623707569 of ruben@rubzautomotive.nl. Bij serieuze interesse is bezichtiging mogelijk in Amsterdam, bij de huidige eigenaar. Graag enkel op afspraak!