MarktPlaza

BMW X1 - 2.0d sDrive Business+ M-Pakket in optische nieuwstaat! l Individual Shadow Line l Navi l Hi

545x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze zeldzame X1 beantwoordt alle wensen van een puur BMW-liefhebber. Het begeerlijke "Le Mans blau", exclusief verkrijgbaar i.c.m. het M-Sportpakket vormt een perfect contrast met de hoogglans 18" Styling 355-velgen, Individual High Gloss Shadow Line, zwarte hemelbekleding en chique Nevada lederen bekleding over de aanwezige M-Sportstoelen. Niettemin verkeert dit exemplaar in algehele nieuwstaat en is er uiterst zorgvuldig mee om gegaan.
De auto is ruim, de effectieve binnenruimte doet nauwelijks onder voor die van een 3-Serie en heeft de tegenwoordig gewilde hogere zitpositie met bijbehorende SUV-uitstraling. Met 184pk en 350Nm uit het N47-blok bovengemiddeld krachtig, maar excelleert, zoals elke BMW-adept weet, vooral door zijn zijdezachte ‘loop’ en lineaire krachtopbouw.
Zijn drang naar actie is vanaf het eerste oogcontact herkenbaar aan zijn atletische design. Onmiskenbaar een BMW X-model: zijn exterieur wordt gekenmerkt door korte overhangen en een lange wielbasis die kenmerkend is voor een compacte cross-over. Hij maakt zijn ambities duidelijk met overtuigende dynamiek en behendigheid. Dankzij grote veelzijdigheid en flexibiliteit in combinatie met innovatieve technologieën garandeert hij maximaal comfort tijdens iedere gereden meter. Met de optionele EcoPro-stand is het gemiddelde verbruik 1 op 20,3.
De nieuwprijs van ruim € 60.000,- is te danken aan de vele opties. Zo is deze X1 uitgerust met een M-Aerodynamics pakket, M-sportonderstel, multifunctioneel M-stuurwiel, NBT-navigatie met vernieuwde iDrive, lichtpakket II met regensensor, PDC [parkeersensoren], in hoogte verstelbare sportstoelen met opblaasbare wangen, Individual High Gloss shadow line, hoogglans zwarte grille, -dakrails en -plafondbekleding, aluminium inleg, Bluetooth met Voice-control, Dynamic Cruise Control, dual zone Climate Control, HiFi Premium Sound Systeem en 18" Styling 355 velgen.
Op 14 november 2012 kreeg de auto zijn eerste (zakelijke) tenaamstelling bij een Vlaamse BMW-dealer, waarna hij op 19 mei 2017 door specialist AutoVitel werd geïmporteerd voor een klant. Door de komst van een lease-auto kochten wij de auto op 10 januari 2019 in, waarna hij op 24 januari 2019 aan de huidige eigenaar werd geleverd. Die liet tijdens de APK-keuring op 17-5-2019 twee nieuwe Pirelli-achterbanden (a €600) plaatsen en de olie verversen. Het volledige onderhoudsboekje is ingevuld en alle documentatie is gedetailleerd aanwezig, evenals twee sleutels. In België werd onderhoud enkel bij de BMW-dealer uitgevoerd.
De instrumenten zijn kraakhelder, de originele fabriekslak en velgen ogen nog als nieuw en het interieur is rook- en huisdier vrij. Er is geen schade-verleden bekend. Alles functioneert volledig naar behoren. We verkopen dit exemplaar in consignatie, omdat de eigenaar door gezinsuitbreiding meer ruimte vereist.
Bekijk de volledige shoot met 60 foto's via https:www.rubzautomotive.nl/bmw-x1-4/. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op via nr. 0623707569 of ruben@rubzautomotive.nl. Bezichtigen en/of proefrijden is mogelijk in Assen, Emmen of bij u op locatie.