PG 1/60 ZGMF-X20A Strike Freedom Gundam

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 2505x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Inleiding:
Nadat de Freedom tijdens 'Operation Angel Down' door de slimme analyse van Shinn en Rey werd vernietigd door de Impulse, was Kira min of meer vleugellam. De torso van de Freedom werd gespaard doordat Kira vlak voordat hij zijn bewustzijn verloor de nucleaire reactor van de Freedom uitschakelde. De torso werd door tweelingzuster Cagalli met de Strike Rouge in de oceaan opgepikt.
Intussen kon voorzitter Durandal rustig maar gestaag zijn plannen uitvoeren, maar het zat hem niet lekker dat er een organisatie hem steeds dwars zat. Hij stuitte per toeval op het bestaan van de organisatie Terminal, welke veel invloedrijke mensen had laten infiltreren in zowel PLANT als de Aardse Alliantie. Deze mensen die tot op de dag van vandaag nog altijd onbekende agenten zijn, hebben er steeds voor gezorgd dat Terminal Durandal en Djibril een aantal stappen voor was. Ook technische noviteiten van beide kanten werden doorgespeeld via Terminal.
De Strike Freedom:
Piloot Kira Yamato heeft dit suit gekregen van de geheime organisatie Terminal. Tijdens de 2e Battle of Orb Kwam Kira terug op aarde met de Strike Freedom en Infinite Justice om Orb te verdedigen en het einde van de oorlog in te luiden.
Hoewel de naam officieel Strike Freedom is, wordt hij gewoon naar zijn legendarische voorganger Freedom genoemd.
Modificaties zijn: Compactere Xiphias plasma guns (heupen), Chest canon (a la Calamity) en de grootste verandering: HiMAT flight pack waarbij de Railguns zijn vervangen door 8 modulaire DRAGOON's die voor extra vuurkracht zorgen.
Qua vuurkracht overtreft de Strike Freedom zijn voorganger, de X10A Freedom, op alle fronten. Wanneer het echter aankomt op pure snelheid en agility komt de Strike Freedom niet in de buurt van de X10A Freedom. Dit is vooral te merken tijdens de gevechten met Shin Asuka's Destiny, welke eveneens als een van de krachtigere en snellere suits in de Cosmic Era geldt.
De Strike Freedom heeft samen met de Infinite Justice en Akatsuki een cruciale rol gespeeld bij het beeindigen van de tweede Bloody Valentine war.
De Legend is in GSD de grootste rivaal van de Strike Freedom geweest. De kundigheid van piloot Rey Za Burrel heeft het Kira Yamato erg moelijk gemaakt.
Verder is de Strike Freedom verantwoordelijk voor de vernietiging van de Messiah-Fortress van Chairman Durandal.
De Requiem die in handen van ZAFT viel, werd door de Justice en Akatsuki vernietigd.
De kit:
De opvolger van de originele Freedom in Perfect Grade model!
Dragoons zijn te demonteren en golden joints. De zichtbare framedelen zijn echt goldplated!
Na vele jaren van ontwikkeling is het Bandai gelukt om een frame te ontwikkelen die de zware Hi-Mat backpack kan dragen. Hierdoor ligt misschien ook de weg open naar een PG versie van de illustere voorganger ZGMF-X10A Freedom.
Het frame is technisch weliswaar net niet gelijkwaardig aan de PG Strike Gundam en PG Strike Rouge, maar overtreft wel die van de Gundam 00 Raiser; Red Frame en de old-time-favorite Gundam Mk II.
Zeer goede posebility waaronder de bekende knie-pose!
Verder is er een action base die we al kennen van de Strike, meegeleverd zodat je de mooiste poses in aktie kunt maken.
Documentatie bestaat uit 2 boekjes. De eerste is het instructieboekje met duidelijke illustraties om de kit te bouwen. De 2e is een handleiding en geeft achtergrondinformatie over de Strike Freedom en het 2e Bloody Valentine conflict in CE 73.
Verder bevat de handleiding info over de 'stamboom' van de Strike Freedom.
Het is nu nog wachten op de PG ZGMF-X10A Freedom Gundam........
STATUS: NIET OP VOORRAAD, LEVERBAAR OP BESTELLING
Porto: 6.50 Euro
Mail ook voor andere modellen of kijk in de webwinkel!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.