MarktPlaza

MG 1/100 GN-002 Gundam Dynames

747x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Serie: Mobile Suit Gundam 00 - original run: 2007

Inleiding:
Het is AD 2307 van onze huidige tijdlijn. De fossiele brandstoffen zijn op aarde volledig op. De energiebehoefte is eigenlijk sinds de 21e eeuw alleen maar toegenomen.
Om het energieprobleem op te lossen, zijn er drie solar-stations gebouwd die in een baan om de aarde geplaatst zijn. De stations hebben enorme solar-panelen om de gigantische hoeveelheid gratis en milieuvriendelijke zonne-energie op te vangen. Biljarden TeraWatt worden per dag hiermee opgevangen en via de zgn Elevators naar de aarde getransporteerd.
De elevators staan op een strategische plek in elk van de drie naties die zijn ontstaan.
Een private beweging genoemd Celestial Being heeft 4 zeer geavanceerde mobile suits om de 'gespannen' vrede in de gaten te houden en zo nodig in te grijpen. Het wordt echter niet overal even goed ontvangen en dit kan de ontsteking zijn voor een nieuw conflict.

Dynames:

De Dynames is een veelzijdige MS die zowel in close combat situaties als support ms door zijn snipermode. Deze longrange mode is zelfs zo precies en dodelijk dat deze vanuit de orbit van de aarde een object kan uitschakelen.

Armament: 2 shortrange guns; 2+2 sabers (long + short) longrange sniper rifle.

Status: Niet op voorraad, op bestelling leverbaar.

Porto: € 6,75