MarktPlaza

Beoordelingen

98 beoordelingen
5
69%
4
31%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met mwu-la-fllaga en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met mwu-la-fllaga

dinsdag 28 januari 2014
Hoi, Ik ben zeer tevreden over de manier hoe hier zaken wordt gedaan en hoe ver ze gaan om je op de hoogte te stellen van je bestelling of iets wat je wil bestellen. Er wordt gezegd dat morgenroete duur zou zijn, maar niets is minder waar. Ze hebben heel aantrekkelijke prijzen, zeker als je bedenkt dat er nog douane kosten bij komen als je zelf iets besteld bij een andere partij. Dan ben je al snel duurder uit dan dat je bij morgenroete besteld. Nogmaals, ik ben zeer tevreden over morgenroete en ik raad ook iedereen aan om hier je kits te bestellen. Ze zijn netjes en leveren in een hele nette manier. Gr, Rob
vrijdag 10 januari 2014
Hele goede service. Direct overal van op de hoogte. Ook erg behulpzaam.
zaterdag 28 december 2013
2 stuks transformer masterpieces gekocht, prima prijs en afhandeling. Zeker voor herhaling vatbaar.
donderdag 26 december 2013
Zeer vriendelijk en behulpzaam, een perfecte transactie en een plezier om zaken mee te doen, ten zeerste aan te raden!
zondag 8 september 2013
Ik ben op alle punten zeer tevreden met de service. Ik kreeg snel antwoord op mijn emails, de antwoorden waren hulpvol, ik werd goed op de hoogte gehouden. Het enige minpunt was dat het een tijd duurde voordat mijn bestelling arriveerde, maar dat kan niet anders gezien de importkosten. Alles bij elkaar, een uitmuntende service en ik zal zeker vaker bestellen!
zondag 8 september 2013
Goeie service en snelle respons op alle mails. Erg tevreden met het kopen van een kit hier Het enigste minpuntje was dat het wel wat lang duurde voordat de kit er was En de dozen waren lichtelijk beschadigd Voor de rest geen klachten
woensdag 29 mei 2013
Prima communicatie en snelle levering. Dank!
vrijdag 15 februari 2013
Eerste keer bestellen en perfecte service in mijn ogen... De kits zijn net binnengekomen en staan op de tafel hier te springen om aandacht en assemblage!!
maandag 1 oktober 2012
Geweldige verkoper! Heel goede communicatie en service! Snel in het verzenden van de bestelling!
dinsdag 28 augustus 2012
Prima service, enorm snel met het beantwoorden van vragen, vriendelijk, heel veel kennis over gunpla. Ik zou zeggen, perfecte zaak om je gundam kits te kopen. Goede prijs, je wordt ook prima op de hoogte gehouden van de status. Love these guys en ga zeker binnenkort meer bestellen!