MarktPlaza

PG 1/60 MBF-P02 Gundam Astray Red Frame

649x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Inleiding:
Het Archipel United Emirates of Orb is een van de machtigste neutrale naties in de C.E.
Toen de AE hulp vroeg aan Orb voor de ontwikkeling van de GAT-X series, hebben de 2 machtigste noble families van Orb, de Attha's en Sahaku's, data achtergehouden voor de doorontwikkeling van hun eigen ms. Dit geheime 2e project heette het Astray-project, bestaande uit 3 suits: Red; Blue & Gold Frame.
Hieruit zijn uiteindelijk de Attha's ORB-01 Akatsuki en Sahaku's MBF-P01 RE2 Gold Frame Amatsu voortgekomen.
Na de vernietiging van Heliopolis, heeft de Junk Guild van Lowe Gear
tussen het puin 2 hagelnieuwe mobile suits (Red & Blue Frame) en een arm van de Gold Frame gevonden.
Al gauw verliest Lowe de Blue Frame aan Gai Murakamo van de Serpent Trail en neemt zelf plaats in de Red Frame, zich ondertussen afvragend waar de Gold Frame is gebleven....
De Red Frame:
De Astrays series staan bekend om hun beperkte armor. Het frame is voor het grootste gedeelte zichtbaar (vernoemd naar de kleur van hun frame) en daardoor extra kwetsbaar.
Er zijn echter ook voordelen. Doordat er weinig armor is, zijn de Astrays gemiddeld zo'n 20 metrieke tonnen lichter dan hun GAT-X zustermodellen.
Als je dan ook een handige piloot als Lowe Guel bent, ben je tot vele wonderen in staat.
Nadat de Blue Frame min of meer geconfisqueerd werd door Gai Murakamo, bleef alleen de Red frame over voor Lowe. Hij smeedde speciaal de Gerbera Straight Katana voor de Red Frame en blijkt een uiterst begaafde zwaard/ close combat piloot te zijn.
Na een confrontatie met Gai belandde Lowe met de Red Frame op aarde en zorgde het lot ervoor dat hij Kira Yamato op wonderlijke wijze ontmoette.
Verder heeft Lowe als Natural de ZAFT troepen van de Desert Tiger, Andrew Waltfeld uit de penarie geholpen, wat ervoor zorgde dat Waltfeld en zijn troepen ook gingen nadenken over het nut van de oorlog.
De Red Frame heeft tot slot met de hulp van de Blue Frame een spectaculaire confrontatie gehad met de Gold Frame Amatsu van de Sahaku's.
De kit:
Eindelijk komt er 5 jaar na de GAT-X105 Strike Gundam een PG waardige opvolger. De Astray Red Frame is erg geliefd bij de Seed fans, niet in de minste plaats om de piloot Lowe Guele en de eenvoud van het suit. Daarbij is het ontwerp ook nog eens zeer fraai! Het frame is technisch gezien iets minder goed dan het frame van de Strike, maar nog altijd fantastisch sinds de RX-178 uit 2001.
Verder is het schitterende Gerbera Straight Katana meegeleverd.
Zoals een PG betaamt, heeft de red Frame groene LEDs op allerlei subtiele punten en in de ogen.
Eenmaal opgebouwd is ie een fractie kleiner dan de Strike, zo'n kleine 30 cm.
Kortom, een MUST HAVE!
Kost wat, maar dan heb je ook wat!!
Het frame is na het frame van de GAT-X105 Strike, het beste PG frame wat momenteel op de markt verkrijgbaar is!


STATUS: NIET OP VOORRAAD, LEVERBAAR OP BESTELLING.


Porto: € 6,75


Mail voor info of kijk in de webwinkel!