PG 1/60 MBF-02 Strike Rouge Gundam + Skygrasper

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 483x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Inleiding:
Het is juli CE 71. Het archipel van Orb is gevallen nadat de Atlantische Federatie het afwijzen van Orb voor de uitlevering van de Archangel bloedig heeft beantwoord.
Blue Cosmos leider Murata Azrael wil per se de 2 zeer belangrijke MS Freedom en Justice hebben.
Ook willen zij Morgenroete Inc. innemen aangezien dit ’s werelds beste Armstech dealer is. Representative Uzumi Nara Athha wil koste wat het kost Morgenroete niet in handen laten vallen van de AE en zet Morgenroete Inc op zelfdestructie. Hij en de andere nobele families gaan samen ten onder nadat zij de Leeuw van Orb, dochter Cagalli Yula Athha, met het Izumo-Class Battleship Kusanagi samen met de Archangel de ruimte in hebben gestuurd.
De Aile Strike Rouge:
Tijdens het eerste gevecht van Mendel is de MBF-02 Strike Rouge gereed gekomen. Orb heeft de Strike Rouge met de reserve onderdelen van de GAT-X105 Strike aan boord van de Kusanagi gebouwd. De bouw van dit suit nam enige tijd in beslag, niet zozeer vanwege de technologie, tenslotte zijn zij de ontwerpers van de Strike, maar de ruimte en materialen in de hangar van een Battleship is toch minder geschikt dan het complex van Morgenroete zelf.
De armaments van de Rouge zijn exact gelijk aan haar originele 'broer' de GAT-X105 Strike. De Strike Rouge heeft als verschil een makkelijkere OS (Door Kira Yamato herschreven en doorontwikkeld door Morgenroete), die het mogelijk maat om ook naturals de complexe besturing te hanteren. Bovendien is de battery-pack verbeterd, zodat deze een iets langere operation-time heeft dan de GAT-X105. De Phase Shift Armor is hierdoor iets veranderd en heeft een rode/roze kleur gekregen.
De Strike Rouge heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens 2nd battle of Jachin Due en aandeel gehad in het beeindigen van de 1st bloody Valentine war. Hoewel pilote Cagalli niet zo begaafd is als haar tweelingbroer Kira overleeft de Strike Rouge de oorlog. Ook in de sequel Gundam Seed Destiny zou de Strike Rouge nog een belangrijke rol spelen.
De kit:
Dit is samen met de PG GAT-X105 Strike Gundam onze neusje van de zalm!
In navolging van de PG GAT-X105 Strike Gundam en aanvullend de PG FX-550 Skygrasper + AQM/E-X01 Aile Striker, heeft Bandai alles maar op 1 hoop gegooid en een recolor uitgebracht in de vorm van de Strike Rouge.
Dit grote, alles in 1, pakket bevat de Strike Rouge, Skygrasper en de Aile Striker zodat je de Perfecte combinatie hebt.
De kit is uitgebracht in augustus 2005 en is samen met de PG Strike Gundam het beste frame wat momenteel verkrijgbaar is.
Het bevat tevens een enorme standaard waarmee je vele poses kunt maken. Ook meegeleverd, maar niet in de Anime: De Grand Slam Sword!
De omvang van de doos is even groot als de PG Zeta Gundam met handige meeneem handvat.
Een positief punt ten opzichte van de PG Strike is dat het de geliefde dry-transfer decals heeft. Dus geen smerige en vlekkerige stickers meer op je kit!
Verder bevat de kit 3 handleidingen. 1 Constructie handleiding voor de Strike Rouge, 1 voor de Skygrasper en Aile Striker en een mooie Instruction Manual. Hierin wordt achtergrondinfo van de Strike Rouge gegeven, hoe deze tot stand is gekomen, haar rol in de 1e en 2e Bloody Valentine War.
Kortom…..een must have kit!


STATUS: NIET OP VOORRAAD, OP BESTELLING LEVERBAAR.


Porto: 6,75 Euro.


Mail of kijk in de webwinkel!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.