MarktPlaza

Peugeot Expert - GB Premium BlueHDi 120pk | AIRCO | PDC

547x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2018
GVW: 3.100 kg
Hoogte: 193 cm
Wielbasis: 328 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 28-02-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 98 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Armsteun op bestuurdersstoel
- AUX aansluiting
- Bandenspanningscontrole
- Bedrijfswagenlengte medium
- Bekerhouders
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Betimmering
- Bijrijdersbank
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Derde remlicht
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Houten vloer in laadruimte
- Rechter buitenspiegel
- Reservewiel
- Sidebars
- Snelheidsbegrenzer
- Toerenteller
- Tussenschot
- USB aansluiting
- Zijdeur
Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Peugeot Expert heeft 16830 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2018. In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en middenarmsteun voor.
Via de usb-aansluiting koppelt u een usb-stick, muziekspeler of smartphone met het audiosysteem. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De Peugeot is standaard voorzien van: met startonderbreker, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot Expert is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Tevens wordt deze auto geleverd met Nationale Autopas. Is deze bedrijfswagen geschikt voor uw onderneming? Bel ons dan om een afspraak te maken.
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.