MarktPlaza

Peugeot 504 - 2.0 TI Coupe automaat Pininfarina

1998x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: 1e eigenaar, Achterbank met armsteun, Achterruitverwarming, antenne, Elektrische ramen voor, garantie, Houtafwerking interieur, Middenarmsteun voor, nieuwstaat, onderhoudsboekjes aanwezig, Radio-voorbereiding, taxatie rapport, Toerenteller
In 2016 kochten we in Belgie een hele collectie Peugeot 504`s.Dit was er een van. Auto stond meer dan 10 jaar stil. Aantoonbaar niet meer dan 60.000km gereden. Weinig roest en een zeer dankbaar "project" om in haar 2e jeugd te brengen. Wij zijn bijna gereed met deze "dame blanche" weer allure te geven.
Eigenwijs als wij zijn, zijn wij ervan overtuigd dat we de Pininfarina lijnen van deze 504 coupe nog beter tot haar recht kunnen laten komen in een andere kleur. Wij hebben gekozen voor bijzonder mooi lichtblauw, t.w. Healey blauw. In combinatie met de groen getinte ruiten, alle gepolijste chroomlijsten, de hoogwaardige bruine velours binnenbekleding, een fantastische combi die dit tot een zeer exclusieve coupe maakt.
We de kunststof bumpers zijn vervangen voor chrome RVS bumpers,de grille is aangepast en nieuwe clignoteurs in de spatschermen gemonteerd. Technisch hebben we ook diverse klussen uitgevoerd. Uiteraard de elektronische ontsteking met een bijpassende bobine, nieuwe koplampen, alle filters, bougies, kabelset, filters. Alles is , uit voorzorg, vervangen. Remmen geoptimaliseerd, echter de grootste klus is het brandstofsysteem. Normaal zeer betrouwbaar maar als zo`n 504 10 jaar niet rijdt laat dit sporen achter in het brandstofsysteem. Wij nemen hierin geen halve maatregelen. Tank is gecoat, leidingen gereinigd, volledige brandstofsysteem is geupdated. Er volgt nog een dinitrol behandeling en een polijst-beurt.
Deze auto is gereed voor een 2e zeer lange jeugd en gaat de koper bijzonder veel plezier geven.
Wauw..........een zeer exclusieve en bijzonder fijn rijdende 504 coupe.
GENIETEN.
Bekleding: Velours
Interieurkleur: Bruin Velours
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal eigenaren: 1
“Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.”
Expert Peugeot 504 Coupe en Cabriolet.
http://www.terraeurope.nl