Peugeot 504 - 2.0 GL berline

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 916x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Topsnelheid: 175 km/u
Aantal eigenaren: 1
Motorrijtuigenbelasting: geen
## Aanvullende opties en accessoires
- 1e eigenaar
- Mistlampen voor
- Open dak
Deze auto kwamen we enige tijd geleden"diep in Belgie" tegen. Een echte schuurvondst. Het was een onderdeel van een transactie met 3 andere Peugeot 504`s.
Normaliter houden wij ons niet bezig met 504 berline, echter voor deze auto maken we graag een uitzondering. Deze auto is een ode aan 50 jaar Peugeot 504! Deze 504 2.0 heeft slecht 60.000 km gereden en is aantoonbaar van eerste eigenaar. Een fantastische basis voor een glorieuze 2e jeugd. Weinig carrosserie werk en wat er gedaan dient te worden is zeer overzichtelijk. Inmiddels hebben we dit proces volledig voltooid en is de auto in werkelijke top conditie. Zo kwamen ze toen niet uit de fabriek.
Auto heeft een heerlijke geur, mooi patina in de lederen bekleding. Wij hebben een set gerestaureerde Amil velgen met moderne Michelin`s gemonteerd.
We hebben gekozen voor de een compleet nieuwe 2 liter injectie motor en tevens hebben we deze 504 voorzien van een elektrische stuurbekrachtiging, een set nieuwe Amerikaanse koplampen met de typische gele lampen .
Dit is een liefhebbers auto pur sang, die bij velen de associatie op roept naar hun jeugd. Artsen, notarissen, directies van bedrijven, wisten deze unieke auto te waarderen en maakten hier hun comfortabelste kilometers mee.
De 504 was een Peugeot die zich wezenlijk onderscheidde op het gebied van o.a. design, comfort, veiligheid, rijeigenschappen, prestaties, functionaliteit. Dat was de reden waarom deze 504 tot " auto van het jaar werd verkozen in 1969.
“Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.”
Expert Peugeot 504 Coupe en Cabriolet.
http://www.terraeurope.nl


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.