Peugeot 504 - 2.0 TI Coupe automaat

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 1714x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Achterruitverwarming, Elektrische ramen voor, garantie bespreekbaar, nieuwstaat, Toerenteller, zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
In blakende conditie en in de chique verschijning Vert Fume met hoogwaardige, dikke velours grijze bekleding, groen getint glas en uiteraard voorzien van de typische Terra hout details. Natuurlijk kunnen we van de daken roepen dat dit de mooiste Pininfarina creatie is en natuurlijk kunnen we met recht zeggen dat dit de allerbeste coupe is die wij de afgelopen jaren hebben gehad.
Echter bescheidenheid past ook bij deze 504 coupe. Zijn wegligging, zijn vering, zijn zitcomfort, de acceleratie, het remvermogen, geen rammels en piepjes en kraakjes, het lakwerk, het chroom, de hout details, alles werkt.
Wie deze 504 coupe automaat koopt, heeft hiermee het beste te pakken wat uit die jaren nog beschikbaar is. Deze auto heeft de tand des tijds zeer goed doorstaan. Uiteraard een keer gerestaureerd en technisch geheel up to date gemaakt. Met nieuwe Michelin banden, alle rubbers op voor en achter trein zijn nieuw. Alle membranen vervangen. Kosten nog moeite zijn gespaard om deze auto gereed te maken voor zijn 2e jeugd .
Schoonheid komt met de jaren. Deze coupe is mooier dan hij toentertijd het fabrieksterrein verliet. . De restauratie van deze 504 is uiteraard met foto`s gedocumenteerd.
Er is een houten nardi stuurwiel gemonteerd, zelfs heeft de vorige eigenaar centrale deur vergrendeling erop gebouwd.Wij laten de beide voorstoelen voorzien van een nieuwe foam vulling.
Kosten noch moeite zijn bespaard om een compleet nieuwe 504 coupe neer te zetten.. Rij een rondje en je voelt direct wat we bedoelen.
Geen kraakje/ geen piepje, motor loopt zo mooi rond, 2000 km geleden groot onderhoud gehad. Elke oneffenheid in de weg wordt op de typische "504 manier" verwerkt. Merendeel gebeurd dit ongemerkt !!
Zo heeft Pininfarina het bedoeld! Na meer dan 35 jaar staat er nu wederom een 504 coupe automaat alsof deze zo van de produktie-band is afgereden. Ongekend comfortabel. Alles klopt aan deze auto. Een betere en fijner rijdende 504 coupe ga je niet vinden !!!
Maak een afspraak voor een bezichtiging en neem vooral ook een expert mee !
Kijk ook op http://www.terraeurope.nl
“Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.”
Expert Peugeot 504 Coupe en Cabriolet.
http://www.terraeurope.nl


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.