MarktPlaza

Peugeot 5008 - 1.6 VTi ST Premiere 7PERSOONS / PANORAMADAK / TREKHAAK

156x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2009 - jan 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 2.190 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 184 x 165 cm
Wielbasis: 272 cm
Acceleratie (0-100): 14,1 s
Topsnelheid: 188 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik in de stad: 10,1 l/100km (1 op 9,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 172 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Parkeersensor voor en achter
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Warmtewerende voorruit
WEGENS VAKANTIE GESLOTEN TOT 5 JANUARI. BEZICHTIGING OP AFSPRAAK MOGELIJK, CONTACT VIA WHATSAPP 0612440693. GEEN THP MOTOR!! INTERIEURFOTO'S VOLGEN, WAGEN IS NET BINNEN. Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de Peugeot 5008 de auto die u zoekt. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Achter het stuur van deze Peugeot bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u assisteren bij het inparkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Peugeot helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Heeft u interesse in deze mooie Peugeot? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.Ook kunt U hierbij een vrijblijvende proefrit bespreken.De genoemde prijs is een netto rijklaarprijs inclusief 3 maanden Basis Garantie ( geldt op auto's boven de € 4.500,- ).Meer informatie hieromtrent kunt U vinden op www.autoverboom.nl.Hoewel aan de informatie in de advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook.