MarktPlaza

BMW 1-serie - 116i Business+ CRUISE CONTROL / NAVIGATIE / TREKHAAK

75x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2012
Modelcode: F20 (5), F21 (3)
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
GVW: 1.820 kg
Afmetingen (LxBxH): 432 x 177 x 142 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 8,5 s
Topsnelheid: 210 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 129 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Comfort-pakket
- Lichtmetalen velgen 17"
- Navigatiesysteem full map
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bluetooth
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Isofix
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
WEGENS VAKANTIE GESLOTEN TOT 05 JANUARI. BEZICHTIGING OP AFSPRAAK MOGELIJK, CONTACT VIA WHATSAPP 0612440693. MEERDERE FOTO'S VOLGEN, WAGEN IS NET BINNEN.
Bij het ontwerpen van de BMW 1-serie stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2012 en komt van de eerste eigenaar. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Als u stil staat, schakelt het start-stopsysteem de motor uit, dit verlaagt het brandstofverbruik. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer verwarmde ruitensproeiers, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. U bent in deze BMW ook voorzien van sportstuurwiel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
In de BMW 1-serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze BMW, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Dus u bent aan een nieuwe auto toe? Kom dan eens kijken naar deze BMW 1-serie. Het is een fraai gelijnde auto, uitgerust met belangrijke veiligheidssystemen en hij biedt veel comfort voor u en uw gezin. De auto is van het bouwjaar 2012 en is van de eerste eigenaar. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Minder brandstofverbruik en minder uitstoot. Het start-stopsysteem zorgt ervoor dat de motor uitschakelt terwijl u stil staat. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer verwarmde ruitensproeiers, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het full map navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook sportstuurwiel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter zijn aan boord.
Zoals u mag verwachten van deze BMW 1-serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u met deze BMW 1-serie een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.Ook kunt U hierbij een vrijblijvende proefrit bespreken.De genoemde prijs is een netto rijklaarprijs inclusief 3 maanden Basis Garantie ( geldt op auto's boven de € 4.500,- ).Meer informatie hieromtrent kunt U vinden op www.autoverboom.nl.Hoewel aan de informatie in de advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook.