MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.4 TFSI Attraction Pro Line Plus g-tron

76x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2014 - dec 2015
Modelcode: 8V
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.820 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 179 x 148 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 197 km/u
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 234 - 254 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Navigatie-pakket
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Aux aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Isofix
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map + hard disk
- Navigatiesysteem full map
- Nederlands nieuw geleverd
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Usb aansluiting
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
WEGENS VAKANTIE GESLOTEN. BEZICHTIGING OP AFSPRAAK MOGELIJK, CONTACT VIA WHATSAPP 0612440693. MEERDERE FOTO'S VOLGEN, WAGEN IS NET BINNEN.
De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Audi A3 Sportback een uitblinker in veiligheid en comfort. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het audiosysteem, met dab-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Via de usb-aansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto’s als deze Audi A3 Sportback hun reputatie hebben gevestigd. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In deze A3 Sportback vindt u schakelaars op het stuur om het full map navigatiesysteem te bedienen en het audiosysteem met dab-ontvangst. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De Audi is standaard voorzien van: lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Audi A3 Sportback heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Indien u interesse heeft in deze Audi, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.Ook kunt U hierbij een vrijblijvende proefrit bespreken.De genoemde prijs is een netto rijklaarprijs inclusief 3 maanden Basis Garantie ( geldt op auto's boven de € 4.500,- ).Meer informatie hieromtrent kunt U vinden op www.autoverboom.nl.Hoewel aan de informatie in de advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook.