MarktPlaza

Peugeot 308 SW - GT 205 PK|DVD systeem|NAV|DAB+|CAMERA|

111x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2016
GVW: 1.880 kg
Afmetingen (LxBxH): 459 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 273 cm
Bekleding: Leder/alcantara
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 134 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG garantie 12 maanden (€ 595): Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt
- Leeuwekeur Plus 12 mnd (€ 595): Onderdeel van het Auto Palace Extrapakket
Dit afleverpakket bevat: Leeuwekeur Plus
## Aanvullende opties en accessoires
- 120 Watt speakers
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Achteruitrijcamera
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth
- Buitenspiegels electrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- DAB+ Digitale radio
- Electrische Handrem
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Focal geluidsysteem
- Follow me Home verlichting
- Full LED koplampen
- Gordijnairbags voor
- Half lederen bekleding
- Instap verlichting
- Isofix
- Keyless entry
- Keyless start stop systeem
- LED Dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen (18)
- Lichtsensor
- Middenarmsteun voor
- Mirrorscreen
- Mistlampen voor
- Parkeersensoren voor
- Snelheidsbegrenzer
- Speed Limiter
- Sportinterieur
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Toerenteller
- Touch Screen
- USB aansluiting
- weergave adviessnelheid
IN PRIJS VERLAAGD! TREKHAAK ACTIE - VASTE TREKHAAK VAN € 850,00 VOOR € 400,00Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze Peugeot 308 levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. Het is een dealeronderhouden auto met 63763 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2015. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, sportinterieur, elektrische handrem, snelheidsbegrenzer, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor. [br][br]Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Digitale muziek afspelen gaat heel eenvoudig met de ingebouwde usb-aansluiting. Natuurlijk is er ook climate control aanwezig. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Achter het stuur van deze Peugeot bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. [br][br]Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. [br][br]Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
De verkoopprijs is rijklaar inclusief het Auto Palace basispakket. Dit bestaat uit 6 maanden BOVAG garantie en geldige APK.
De verkoopprijs is rijklaar inclusief 6 maanden Bovag garantie en geldige APK. Wij bieden daarnaast het Auto Palace extrapakket à € 595,- aan. Het Auto Palace extrapakket bestaat uit een afleverbeurt, 6/12 maanden Leeuwekeur, volle tank brandstof, nieuwe APK, Mobiliteit garantie, Poetsen(interieur en exterieur).
Tevens kunt u kiezen voor een Waxoyl behandeling voor de speciale prijs van €199,- Bel voor meer informatie en voor het maken van een proefrit met de afdeling verkoop van Auto Palace Dronten op 088-003 5050 of stuur een e-mail naar dronten@autopalace.nl, wij verwelkomen u natuurlijk ook graag in de showroom!