MarktPlaza

Hyundai i10 - 1.0i 66pk

472x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2018
GVW: 1.310 kg
Afmetingen (LxBxH): 366 x 166 x 150 cm
Wielbasis: 239 cm
Topsnelheid: 155 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 98 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): BOVAG garantie 6 maanden
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt
= Aanvullende opties en accessoires =
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Usb
Deze Hyundai I10 heeft maar één doel, namelijk om het leven voor u een beetje mooier te maken. Elke rit gaat moeiteloos, comfortabel gezeten achter het stuur rijdt u ontspannen naar uw bestemming. De geavanceerde veiligheidssystemen in deze auto houden ondertussen de weg om u heen in de gaten. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. U wordt in deze auto ook getrakteerd op elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Deze Hyundai is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem te bedienen. Via de usb-aansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. De climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En deze auto heeft ook in hoogte verstelbaar stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.
Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.
De verkoopprijs is rijklaar inclusief het Auto Palace basispakket. Dit bestaat uit 6 maanden BOVAG garantie en geldige APK.
De verkoopprijs is rijklaar inclusief 6 maanden Bovag garantie en geldige APK. Wij bieden daarnaast het Auto Palace extrapakket à € 595,- aan. Het Auto Palace extrapakket bestaat uit een afleverbeurt, 6/12 maanden Leeuwekeur, volle tank brandstof, nieuwe APK, Mobiliteit garantie, Poetsen(interieur en exterieur).
Tevens kunt u kiezen voor een Waxoyl behandeling voor de speciale prijs van €199,- Bel voor meer informatie en voor het maken van een proefrit met de afdeling verkoop van Auto Palace Dronten op 088-003 5050 of stuur een e-mail naar dronten@autopalace.nl, wij verwelkomen u natuurlijk ook graag in de showroom!