MarktPlaza

Peugeot 108 - 1.0 12V E-VTI 68PK 5DR ACTIVE CAMERA

515x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2015
GVW: 1.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 348 x 165 x 146 cm
Wielbasis: 234 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Leeuwekeur Comfort 6 mnd: Onderdeel van het Auto Palace Extrapakket
Dit afleverpakket bevat: Leeuwekeur Comfort
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Mistlampen voor
- Radio voorbereiding
- Telefoon
- Zij-airbags voor
Hij is stijlvol en elegant, maar hij zit ook boordevol slimme technieken. Deze compacte maar ruime Peugeot 108 is van het bouwjaar 2017 en heeft 21710 kilometer gelopen. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Bij de uitrusting van deze Peugeot horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
Het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Ook lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter zijn aan boord.
Deze Peugeot is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
De verkoopprijs is rijklaar inclusief het Auto Palace basispakket. Dit bestaat uit 6 maanden BOVAG garantie en geldige APK.
De verkoopprijs is rijklaar inclusief 6 maanden Bovag garantie en geldige APK. Wij bieden daarnaast het Auto Palace extrapakket à € 595,- aan. Het Auto Palace extrapakket bestaat uit een afleverbeurt, 6/12 maanden Leeuwekeur, volle tank brandstof, nieuwe APK, Mobiliteit garantie, Poetsen(interieur en exterieur).
Tevens kunt u kiezen voor een Waxoyl behandeling voor de speciale prijs van €199,- Bel voor meer informatie en voor het maken van een proefrit met de afdeling verkoop van Auto Palace Dronten op 088-003 5050 of stuur een e-mail naar dronten@autopalace.nl, wij verwelkomen u natuurlijk ook graag in de showroom!