MarktPlaza

Peugeot 308 SW - 1.6 BlueHDI Blue Lease Limited Panoramadak | Lichtmetaal Navigatie 1.6 BlueHDI Blue

525x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2014 - jan 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 300 Nm
GVW: 1.870 kg
Afmetingen (LxBxH): 459 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 273 cm
Tankinhoud: 53 liter
Acceleratie (0-100): 10,1 s
Topsnelheid: 194 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 85 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. Deze Peugeot 308 SW is van het bouwjaar 2014 en heeft 145698 kilometer op de teller. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Deze auto is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 308 SW samen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Peugeot 308 SW. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Occasion Centrum Betag bestaat al meer dan 10 jaar en wij specialiseren ons in de verkoop van keurig nette occasions voor heldere scherpe prijzen. De auto´s die wij aanbieden zijn schadevrij en bij iedere auto ligt er een sluitende kilometer en onderhoudsregistratie ter inzage.
Wij hebben veel minder verplichtingen en kosten dan een officieel merkdealer bedrijf, ook hebben wij een, nagenoeg energie neutraal, eigen pand zonder hypotheek, wij hebben gewoon weinig vaste kosten en daardoor zijn wij in staat voor zeer scherpe prijzen zaken te doen.
De meeste auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Om zo transparant mogelijk zaken te doen bieden wij alle auto´s aan voor een scherpe meeneemprijs.
Auto's vanaf € 4500,- komen in aanmerking voor een afleverpakket. Dit pakket bevat o.a. een onderhoudsbeurt inclusief een nieuwe APK een vloermatten set en drie maanden Betag basisgarantie. Voor dit additionele pakket berekenen wij € 500,-.
Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Voor vragen kunt u bellen met: Silven van Bohemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0593-522010 en wij staan u graag te woord. Al onze auto's worden met de grootste zorg op internet gezet. Aan eventuele onjuist vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk op: www.betag.nl voor alle foto's en meer informatie. Wij bieden u uiteraard ook de mogelijkheid om uw aankoop gespreid te betalen.