MarktPlaza

Peugeot 308 SW - 1.6 BlueHDI 120pk Blue Lease Executive Navigatie | Nieuw Model 1.6 BlueHDI 120pk Bl

508x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mei 2017 - mei 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 300 Nm
GVW: 1.870 kg
Afmetingen (LxBxH): 459 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 273 cm
Acceleratie (0-100): 10,1 s
Topsnelheid: 194 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 85 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Garantie: 10.000 km
Garantie: Op alle auto's die verkocht worden inclusief het additionele Betag basis afleverpakket wordt 3 maanden Betag basis garantie verleend.
Motorrijtuigenbelasting: € 332 - 351 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor met correctie
- Speciale kleur
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Verkeersbord detectie
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Stijlvolle vormen en een verzorgd interieur maken u meteen duidelijk dat u hier met een Franse auto te maken hebt. Deze dealeronderhouden Peugeot 308 SW uit 2017 heeft 68479 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Bij de uitrusting van deze Peugeot horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Bij de veiligheidssystemen van deze Peugeot hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Occasion Centrum Betag bestaat al meer dan 10 jaar en wij specialiseren ons in de verkoop van keurig nette occasions voor heldere scherpe prijzen. De auto´s die wij aanbieden zijn schadevrij en bij iedere auto ligt er een sluitende kilometer en onderhoudsregistratie ter inzage.
Wij hebben veel minder verplichtingen en kosten dan een officieel merkdealer bedrijf, ook hebben wij een, nagenoeg energie neutraal, eigen pand zonder hypotheek, wij hebben gewoon weinig vaste kosten en daardoor zijn wij in staat voor zeer scherpe prijzen zaken te doen.
De meeste auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Om zo transparant mogelijk zaken te doen bieden wij alle auto´s aan voor een scherpe meeneemprijs.
Auto's vanaf € 4500,- komen in aanmerking voor een afleverpakket. Dit pakket bevat o.a. een onderhoudsbeurt inclusief een nieuwe APK een vloermatten set en drie maanden Betag basisgarantie. Voor dit additionele pakket berekenen wij € 500,-.
Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Voor vragen kunt u bellen met: Silven van Bohemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0593-522010 en wij staan u graag te woord. Al onze auto's worden met de grootste zorg op internet gezet. Aan eventuele onjuist vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk op: www.betag.nl voor alle foto's en meer informatie. Wij bieden u uiteraard ook de mogelijkheid om uw aankoop gespreid te betalen.