MarktPlaza

Peugeot 308 SW - 1.2 e-THP 130pk Aut. Allure Trekhaak/ Led koplampen/ Climate control/ Sportstoelen/

545x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 1.855 kg
Afmetingen (LxBxH): 459 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 273 cm
Tankinhoud: 53 liter
Acceleratie (0-100): 9,5 s
Topsnelheid: 204 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket (zonder meerprijs): Vloeistof controle6 maanden Autotrust standaard garantie (maximaal 320pk/ 12 jaar/ 200.000km)Tenaamstelling/ vrijwaring van het voertuigGeldige Apk
- Onderhoudspakket (€ 495): 6 maanden Autotrust exclusief garantie (maximaal 320pk/ 8 jaar/ 170.000km)Beurt volgens schemaNieuwe apk
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- LED koplampen
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeer assistent
- Parkeer pakket
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
De auto is bij kilometerstand 168.170 voorzien van een onderhoudsbeurt bij Bosch Car service Pheifer. De auto is compleet met onderhoudsboekje en 2 sleutels.
Laat u niets wijsmaken, deze Peugeot 308 SW biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze dealeronderhouden auto is van 2014, afkomstig van de eerste eigenaar gehad en heeft 168.178 kilometer gelopen.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Indien u interesse heeft in deze Peugeot, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, dodehoekdetector detectiesysteem en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.
- Bij eventuele extra vragen of een inruilvoorstel snel contact via Whats App: Eelco Wester 06-52622750 of Marcel Schutte 06-27050639. Liever contact per mail? Mail ons op: info@pheifer.nl
- Volle agenda? Wij komen graag met de auto van uw keuze naar u toe voor een proefrit aan huis! Zie www.proefritaanhuis.nl voor meer informatie. Neemt u de moeite ons te bezoeken in het mooie Sneek dan bezorgen we de auto op een door u gewenst tijdstip kosteloos bij u thuis.
- Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.