MarktPlaza

Peugeot 307 CC - 1.6-16V

547x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2003 - jul 2005
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 147 Nm
GVW: 1.810 kg
Afmetingen (LxBxH): 435 x 176 x 142 cm
Wielbasis: 261 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 191 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik in de stad: 10,2 l/100km (1 op 9,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
CO2 uitstoot: 178 g/km
Emissieklasse: Euro3
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- Hoofdsteunen voor en achter
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Leer-pakket
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Rokersvrije auto
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Doe het dak open van deze cabriolet en ervaar de zon en de wind tijdens elke rit. Het is een keurig nette auto, deze Peugeot 307 CC. Het is een auto uit het bouwjaar 2004 en er staat 130750 kilometer op de teller. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Het elektrisch bediende cabriodak zorgt voor een indrukwekkend schouwspel. De kap opent en sluit snel en geruisloos. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en buitenspiegels in carrosseriekleur.
U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Natuurlijk behoren lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Garage Hilee niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.