MarktPlaza

Peugeot 208 - ALLURE 1.2 PURET.110pk EAT6 5-DEURS NAVI | STOELVERWARMING | USB

486x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2018
GVW: 1.650 kg
Afmetingen (LxBxH): 397 x 174 x 146 cm
Wielbasis: 254 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 11-04-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Gordijnairbags achter
- Gordijnairbags voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen (16)
- Mistlampen voor
- Reservewiel
- Spoiler voor
- Sportinterieur
- Sportstuur
- Sportuitvoering
- Stoelverwarming voor
- Telefoon
- Tiptronic
- Toerenteller
- Zij-airbags
- Zij-airbags voor
DEZE UITERST JONGE EN LUXE 208 5-DEURS IS UITGEVOERD IN DE PRACHTIGE EN CHIQUE KLEUR GRIS PLATINIUM METALLIC EN VOORZIEN VAN DE FIJNE, SOEPELE ÉN ZUINIGE 1.2 PURETECH MOTOR MET 81kW/110pk GECOMBINEERD MET DE HEERLIJKE EAT6 VOL-AUTOMATISCHE VERSNELLINGSBAK. DE AUTO HEEFT EEN UNIEK LAGE KILOMETERSTAND VAN SLECHTS 8.922km EN IS ZEER COMPLEET UITGEVOERD MET O.A. KLEUREN NAVIGATIE EUROPA, BLUETOOTH-CARKIT, STOELVERWARMING VOORSTOELEN, RADIO/USB-SPELER MET STUURWIELBEDIENING, LEDEREN STUURWIEL MET ALUMINIUM INSERT, 16" LM-VELGEN 'TITANE TECHNICAL GREY', LED-DAGRIJVERLICHTING, MISTLAMPEN VOOR, PARKEERSENSOREN ACHTER, CHROME-DETAILS EXTERIEUR, AIRCONDITIONING, CRUISE CONTROL, REGEN/LICHTSENSOR, ELEKTRISCHE RAMEN, DEELBARE ACHTERBANK MET 3 HOOFDSTEUNEN, APPLE CARPLAY EN MIRRORSCREEN EN EEN BANDENSPANNINGSCONTROLESYSTEEM. DE BTW IS AFTREKBAAR VOOR ONDERNEMERS. MULDER AUTOMOTIVE, AL RUIM 42 JAAR EEN BEGRIP IN DE REGIO DRECHTSTEDEN EN ALBLASSERWAARD. KIJK OOK OP MULDERAUTOMOTIVE.NL!
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Uitdagend, innemend en een tikje exclusief, zo kun je Franse auto’s het best omschrijven. Dat geldt al helemaal voor deze Peugeot 208, met zijn tellerstand van slechts 8.922 kilometer en zijn bouwjaar 2018. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, sportinterieur, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Peugeot bedient u het audiosysteem met USB-aansluiting vanaf het stuurwiel. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes zijn aan boord.
In de Peugeot 208 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.