MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.4 TFSI Ambition Pro Line plus g-tron 100% onderhouden, Opendak

478x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2014 - dec 2015
Modelcode: 8V
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.820 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 179 x 148 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 197 km/u
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 237 - 256 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket
- Navigatie full map + hard disk
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Audi A3 Sportback biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Hij heeft een kilometerstand van 141940 en is van het bouwjaar 2014. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. De sportstoelen geven u veel zitsteun. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting van deze Audi behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook is de Audi uitgerust met: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Onze prijzen zijn exclusief afleverkosten, Wij bieden u de volgende afleverpakketten aan: Basis 250,- euro : Auto wordt geleverd met nieuwe APK. Afleverpakket extra 450,- euro : Auto wordt geleverd met nieuwe APK, Afleveringsbeurt (incl. nieuwe motorolie en oliefilter) en 3 maanden garantie motor + versnellingsbak. Afleverpakket Compleet 995,- euro: Auto wordt geleverd met nieuwe APK, Grote beurt (incl. nieuwe filters, en 6 maanden Bovag-garantie. (alleen van toepassing op autos boven de 4.500,- euro) Op al onze auto’s is inruil mogelijk, ongeacht de leeftijd en kilometerstand. Zijn er nog vragen dan kunt u contact opnemen met: 0342-441651 of mail: info@garagetop.nl Druk- en zetfouten voorbehouden