MarktPlaza

Peugeot 208 - 1.2 PureTech 110PK BLUE LION

511x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2016
GVW: 1.546 kg
Afmetingen (LxBxH): 396 x 174 x 146 cm
Wielbasis: 254 cm
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Leeuwekeur Plus 12 mnd: Onderdeel van het Auto Palace Extrapakket
Dit afleverpakket bevat: Leeuwekeur Plus
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Snelheidsbegrenzer
- Telefoon
- Toerenteller
Hij is stijlvol en elegant, maar hij zit ook boordevol slimme technieken. Deze compacte maar ruime Peugeot 208 is van het bouwjaar 2016 en heeft 98737 kilometer gelopen. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren getint glas, snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor. [br][br]U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Dankzij climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes zijn aan boord. [br][br]In de Peugeot 208 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. [br][br]U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Peugeot te reserveren.
De verkoopprijs is rijklaar inclusief het Auto Palace basispakket. Dit bestaat uit 6 maanden BOVAG garantie en geldige APK.
De verkoopprijs is rijklaar inclusief 6 maanden Bovag garantie en geldige APK. Wij bieden daarnaast het Auto Palace extrapakket à € 595,- aan. Het Auto Palace extrapakket bestaat uit een afleverbeurt, 6/12 maanden Leeuwekeur, volle tank brandstof, nieuwe APK, Mobiliteit garantie, Poetsen(interieur en exterieur).
Tevens kunt u kiezen voor een Waxoyl behandeling voor de speciale prijs van €199,- Bel voor meer informatie en voor het maken van een proefrit met de afdeling verkoop van Auto Palace Dronten op 088-003 5050 of stuur een e-mail naar dronten@autopalace.nl, wij verwelkomen u natuurlijk ook graag in de showroom!