MarktPlaza

Peugeot 208 - 1.0 VTi Active

536x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: sep 2012 - mei 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.485 kg
Afmetingen (LxBxH): 396 x 174 x 147 cm
Wielbasis: 254 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 163 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Service Pakket: Alle auto's worden standaard geleverd met 6 maanden bovag garantie.Optioneel Service Pakket € 495,00. De auto wordt dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieksnormen, een nieuwe APK, poetsbeurt, halve tank brandstof, indien nodig nieuwe matten. Wij hebben alle moeite genomen om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Stuur verstelbaar
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Peugeot 208 heeft 53794 kilometer gelopen. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2012 en komt van de eerste eigenaar. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Peugeot met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Natuurlijk behoren metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze Peugeot, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?