MarktPlaza

Peugeot 206 CC - 2.0-16V | Clima | Cruise | El. ramen

620x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mei 2002 - apr 2005
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 1.562 kg
Afmetingen (LxBxH): 384 x 166 x 138 cm
Wielbasis: 244 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 8,9 s
Topsnelheid: 204 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik in de stad: 11,2 l/100km (1 op 8,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
CO2 uitstoot: 191 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Garantie: Bestdeal Automotive B.V. biedt non-conformiteit, “wettelijke garantie” (artikel 7:17 Burgerlijk Wetboek) voor meer uitleg zie tevens: https://www.bestdealautomotive.nl/garantievoorwaarden/
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Leaseprijs: Informeer naar onze mogelijkheden tot huurkoop
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor en achter
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16" met brede banden
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Stuur verstelbaar
Peugeot 206 CC in nette en verzorgde staat voorzien van lichtmetalen velgen, climate control, elektrische ramen, centraal enzovoorts. Prima rijdende cabriolet voor nog heel veel rijplezier!
Het ultieme genieten is natuurlijk het rijden in een cabriolet met open kap. Stijl en klasse vindt u in iedere Franse auto, ook in deze Peugeot 206 CC uit 2002, die 145504 kilometer op de teller heeft staan. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Open rijden was nog nooit zo eenvoudig. Het cabriodak opent soepel en stil dankzij de elektrische bediening. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. De uitrusting van deze Peugeot is met lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 206 CC is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Leuk dat je kijkt naar onze auto, mocht je interesse gewekt zijn neem dan contact op via telefoonnummer 0546-785941, 06-55335773 of info@bestdealautomotive.nl we vertellen je er graag meer over.
Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 zaterdag van 9:30 tot 16.00 buiten onze reguliere openingstijden kan je altijd terecht op afspraak, gewoon even bellen.
Bezoek onze website voor meerdere afbeeldingen en in hogere resolutie: www.bestdealautomotive.nl
Graag tot ziens bij Bestdeal Automotive!
Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.