MarktPlaza

Peugeot 2008 - 1.6 e-HDi 115pk Blue Lease Executive Panoramadak/ Full map navigatie/ Trekhaak/ Pdc/

495x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2013 - mei 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 1.708 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 174 x 157 cm
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 10,4 s
Topsnelheid: 188 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 301 - 318 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket (zonder meerprijs): Vloeistof controle6 maanden Autotrust standaard garantie (maximaal 320pk/ 12 jaar/ 200.000km)Tenaamstelling/ vrijwaring van het voertuigGeldige Apk
- Onderhoudspakket (€ 495): 6 maanden Autotrust exclusief garantie (maximaal 320pk/ 8 jaar/ 170.000km)Beurt volgens schemaNieuwe apk
## Aanvullende opties en accessoires
- Navigatiesysteem full map
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
De laatste beurt is bij 134.885 kilometer uitgevoerd, de apk is geldig t.m. 22-11-2020.
Met de Peugeot 2008 is heel veel mogelijk. Een vakantie met het hele gezin, die nieuwe kast ophalen bij Ikea of gezellig met zijn vijven een dagje erop uit. Deze is uit 2013 en heeft 137.234 kilometer op de teller. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Bij de uitrusting van deze Peugeot horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Peugeot. Belt u ons snel?
Waarom een auto kopen bij Autobedrijf Pheifer:
- Eerlijke omschrijving en uitgebreide fotoreportage op internet.
- Bij eventuele extra vragen of een inruilvoorstel snel contact via Whats App: Eelco Wester 06-52622750 of Marcel Schutte 06-27050639. Liever contact per mail? Mail ons op: info@pheifer.nl
- Volle agenda? Wij komen graag met de auto van uw keuze naar u toe voor een proefrit aan huis! Zie www.proefritaanhuis.nl voor meer informatie. Neemt u de moeite ons te bezoeken in het mooie Sneek dan bezorgen we de auto op een door u gewenst tijdstip kosteloos bij u thuis.
- De hoogste kwaliteit voor een gegarandeerd scherpe prijs!
- Wij leveren onze auto's met een geldige apk en 6 maanden autotrust standaard garantie (max. 200.000km- max. 12 jaar)
- Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.