MarktPlaza

Peugeot 2008 - 1.2 PureTech 110PK ACTIVE

582x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2016
GVW: 1.655 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 174 x 156 cm
Wielbasis: 254 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 103 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 31-03-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG garantie 24 maanden (€ 595): Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (24 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt
- Leeuwekeur Plus XL (€ 595): Onderdeel van het Auto Palace Extrapakket
Dit afleverpakket bevat: Leeuwekeur Plus XL
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- DAB+ Digitale radio
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Isofix
- LED Dagrijverlichting
- Mistlampen voor
- Snelheidsbegrenzer
- SOS E-Call
- Speed Limiter
- Telefoon
- Toerenteller
- Touch Screen
- USB aansluiting
- Witte knipperlichten
- Zij-airbags voor
Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Deze Peugeot 2008 uit het bouwjaar 2018 heeft een tellerstand van 39542 kilometer. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer aluminium dakrailing, witte knipperlichten, snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. [br][br]De bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze Peugeot is voorzien van in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes. [br][br]Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. [br][br]Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
De verkoopprijs is rijklaar inclusief het Auto Palace basispakket. Dit bestaat uit 6 maanden BOVAG garantie en geldige APK.
De verkoopprijs is rijklaar inclusief 6 maanden Bovag garantie en geldige APK. Wij bieden daarnaast het Auto Palace extrapakket à € 595,- aan. Het Auto Palace extrapakket bestaat uit een afleverbeurt, 6/12 maanden Leeuwekeur, volle tank brandstof, nieuwe APK, Mobiliteit garantie, Poetsen(interieur en exterieur).
Tevens kunt u kiezen voor een Waxoyl behandeling voor de speciale prijs van €199,- Bel voor meer informatie en voor het maken van een proefrit met de afdeling verkoop van Auto Palace Dronten op 088-003 5050 of stuur een e-mail naar dronten@autopalace.nl, wij verwelkomen u natuurlijk ook graag in de showroom!