MarktPlaza

Peugeot 107 - 1.0 ACTIVE 5 DEURS / LED DAGRIJVERLICHTING / AIRCO / ELEK RMN / LM VELGEN 15 INCH / C.

228x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2012 - jun 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 93 Nm
GVW: 1.190 kg
Afmetingen (LxBxH): 344 x 163 x 147 cm
Wielbasis: 234 cm
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 157 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- LED dagrijverlichting
- mistlampen voor
- NAP-certificaat aanwezig
- Nooit in gerookt
- Premium Pack
- Radio-cd/mp3 speler
- Reservewiel
- Stuur verstelbaar
WEKT DIT SPORTIEVE EN SPIERWITTE RIJDENDE SPAARPOTJE MET EEN VERBRUIK VAN 1:23 EN WEGENBELASTING VAN 58,-EURO PER KWARTAAL UW INTERESSE KOM DAN EENS LANGS EN MAAK ER EVENTUEEL EEN OVERTUIGENDE PROEFRIT MEE !!!
Het doordachte concept van de Peugeot 107 staat garant voor ruimte en rijcomfort. Dit is een auto van het bouwjaar 2013, hij heeft 140.500 kilometer op de teller staan. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen voor, stoere 15 inch licht metalen velgen, buitenspiegels in carrosseriekleur, radio-cd mp3 speler, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Deze auto is voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Tevens wordt deze auto geleverd met Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit en ook ruilen wij graag uw huidige auto in !!
De geadverteerde prijs is inclusief kosten rijklaar maken.Wij hanteren drie afleverings c.q.garantie pakketten waar u vrijblijvend gebruik kan maken n.l. vanaf 195,-Euro afhankelijk van de prijs / leeftijd en bouwjaar van de door u gekochte auto. Pakket een is vloeistoffen controle en eventueel verversen en indien nodig is een nieuwe APK keuring en een maand garantie motor en versnellingsbak. Pakket twee 295,-Euro indien nodig een grote beurt en APK keuring met een aanvulling met 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. Pakket drie 495,- Euro all in met 6 maanden Bovag garantie. Al ruim 25 jaar BOVAG occasion specialist van Breda en omstreken. Ruim 75 stuks op voorraad in een betaalbare klasse. Ook voor al uw onderhoud,APK,Airco afvullen etc. Voor nieuwe banden,uitlijnen en balanceren kunt u ook bij ons terecht. Advertentie onder voorbehoud van spel- en typefouten.