MarktPlaza

Overwinteren in zonnige villa aan de Costa Blanca

375x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

ZOEKT U RUIMTE, RUST EN PRIVACY IN EEN LANDELIJKE OMGEVING AAN DE ZUIDELIJKE COSTA BLANCA?

Deze grote, van alle gemakken voorziene, 130m2 grote villa, ligt op een grondstuk van ruim 2.400 m2, in het buitengebied vlakbij de echte Spaanse dorpjes Catral, Dolores. De villa is geschikt voor 6 personen.
Het grote natuurgebied El Hondo ligt vlakbij. Hier wonen meestal grote kolonies vogels en er worden fietspaden aangelegd vanuit Santa Pola.
Liggend aan het privézwembad (12x5) zult u genieten van de rust en kunt u de batterij weer helemaal opladen.
Rondom de villa is een grote, schitterend aangelegde mediterrane tuin met diverse soorten palmen, citroen- en sinaasappelbomen en mooie bloeiende planten en struiken. Er slingeren wandelpaden door de tuin en er zijn diverse leuke hoekjes. Het hele grondstuk is omheind en er is veel beplanting, dus volop privacy.
De hele villa is voorzien van centraal geregelde airco en is geschikt voor 6 personen
Het huis ligt midden tussen de landerijen en boerderijen, met en paar villa’s bij elkaar. Het gebied leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten.
Overwinteren en langere periodes huren behoort ook tot de mogelijkheden.
Prijs per nacht, afhankelijk van het seizoen: 85,-, 105 of 135 euro.
GRATIS WIFI BESCHIKBAAR
OVERWINTEREN IN DE MAANDEN NOVEMBER T/M MAART KOST SLECHTS 780€ PER MAAND
In het dorpje Catral, wat op ong.3 km ligt, zijn alle voorzieningen aanwezig zoals supermarktjes, goede restaurants waar u voor een zeer redelijke prijs kunt eten, gezellige terrassen enz.
’s Avonds heerlijk onder het speciale overdekte terras BBQ-en met lekker grote gamba’s, stukje vlees of vis en verse salade, `n lekker drankje erbij en uw dag kan niet meer stuk.
Kijk op onze website: costablancavakantiewoningen bij Camino Hondo 57 voor uitgebreide informatie, foto’s, prijzen en beschikbaarheid.

http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/camino-hondo-57/