MarktPlaza

Oudeschans 38 k

139x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wij kunnen haast geen mooiere locatie bedenken in het historisch centrum van Neêrlands hoofdstad; we noemen even paar bijzondere iconen in dit bijzondere gebied: de beroemde Montelbaanstoren (is uw uitzicht!), de Nieuwmarkt met de middeleeuwse Waag, St. Antoniesluis en Jodenbreestraat (voor altijd verbonden met het leven en werk van Rembrandt), de burgwallen, de Oude- en Nieuwe Hoogstraat, de Lastagebuurt, de beroemde Staalmeestersbrug (door Claude Monet vereeuwigd), en de Staalstraat, bakermat van het Amsterdamse Lakengilde, ons allen bekend door Rembrandts meesterwerk "De Staalmeesters". Op deze plek bevindt u zich dus in goed gezelschap en aan historie in deze omgeving geen gebrek. Een stukje van het oude centrum waar ook alle geneugten van het 21e eeuwse bestaan te vinden zijn: gevarieerd winkelaanbod, restaurants en terrasjes. Maar ook Nemo Science Centre, het beroemde wetenschap en technologie museum.
En wilt u even de stad uit? De uitvalswegen liggen "om de hoek" of pak de trein op het nabijgelegen Centraal Station.
En wat kunnen we u bieden op deze geweldige locatie?
Een leuke compacte en verzorgde woonboot met knusse indeling en veel bergruimte.
Woonboot "T ARKJE" beschikt over een ruime lichte woonkamer met open keuken, badkamer en slaapkamer met vaste kastenwand en tweepersoons bed dus alles dat u nodig heeft! "T ARKJE is in april 2019 op de werf gekeurd dus over het casco hoeft u zich ook al geen zorgen te maken.
Wij denken; kom kijken, kom genieten, kom verwonderen, sluit "T ARKJE" in uw hart en pak die kans!
Indeling:
Hal/entree: ± 1,50 x 1 m., verhoogd; t.p.v. voordeur inpandig terras/entree: ± 1,50 x 1,20 m.; douche/toilet: ± 0,80 x 1,50 m., geheel betegeld; woonkamer/keuken: ± 7,90 x 3,30 m.; slaapkamer: ± 3,20 x 2,70 m. incl. vast verhoogd 2 persoons bed en vaste kasten; onder entree/toilet/douche: berging en opstelling rioolpomp.
Bijzonderheden:
Naam: 'T ARKJE
Casco: Staal
Opbouw: Hout/Keralit
Afmetingen: ± 13 x 3,50 meter
Liggeld: ± € 307,74 per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool
Bouwer: Onbekend
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Oudeschans 38 k
Ligplaats: Amsterdam
Conditie: Gebruikt