MarktPlaza

Opel Zafira Tourer - 1.4 Cosmo 7p. 7 Persoons, Airco, Trekhaak

621x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2011 - dec 2015
Modelcode: C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 2.320 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 188 x 169 cm
Wielbasis: 276 cm
Tankinhoud: 58 liter
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 202 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 144 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Navigatie-pakket
- Rokersvrije auto
- Achterbank verstelbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Hoofdsteunen actief
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Warmtewerende voorruit
U hebt volop de ruimte in deze Opel Zafira Tourer, hij is van het bouwjaar 2015. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare achterbank en armsteun voorin.
Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en bagage afdekhoes.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Zafira Tourer is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Garage Hilee niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.