MarktPlaza

Opel Vivaro - 2.0 CDTI L1H1 Airco/Trekhaak/NAP

614x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: aug 2006 - dec 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 2.770 kg
Lengte/hoogte: L1H1
Wielbasis: 310 cm
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 98 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket
- Elektrische ramen voor
- Zijschuifdeur rechts
In nette staat verkerende perfect rijdende origineel Nederlands geleverde Opel Vivaro. Auto is voorzien van twee sleutels en alle documentatie. Prijs is exclusief BTW
Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto’s als deze Opel Vivaro hun reputatie hebben gevestigd. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Autobedrijf Wouter Lokker is gespecialiseerd in de in en verkoop van gebruikte auto's. Mocht u bij mij een auto gevonden hebben dan kunt u 7 dagen per week contact met mij opnemen voor een afspraak om de auto te bezichtigen. Dit kan ook in de avonden of in het weekend, wat ik zie als een extra service. Om de auto's scherp te kunnen prijzen hanteer ik internet meeneemprijzen op basis van geen inruil, mocht u een auto in willen ruilen dan kan dit natuurlijk wel op basis van een handels inruil prijs. Wij kunnen uw gebruikte auto 24 uur per dag vrijwaren en ook de bij ons gekochte nieuwe auto 24 uur per dag tenaamstellen. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en banden. Om misverstanden te voorkomen bel altijd eerst even op van te voren op telefoon nummer 0492-347348.
Hopelijk tot snel mvg Wouter Lokkerhttps://wheelerdelta.autodata.nl/#/internetkoppelingen/portals