MarktPlaza

Mercedes-Benz C-klasse Combi - 180 K. Automaat Topstaat/Dealer onderhouden

223x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: feb 2004 - dec 2007
Modelcode: S203
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
GVW: 2.060 kg
Wielbasis: 272 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 216 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
CO2 uitstoot: 203 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoon voorbereiding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor en achter
- Hoofdsteunen voor en achter
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Verstelbare stuurkolom
In een absolute top staat verkerende en perfect rijdende Mercedes-Benz C180. Auto is van A tot Z bij de dealer onderhouden. Deze prachtige Mercedes is zonder roest en voorzien van alle documentatie en twee sleutels.
Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze dealeronderhouden Mercedes-Benz C-klasse Combi uit 2004 met zijn kilometerstand van 203214. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer dakspoiler, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En deze auto heeft ook boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
Autobedrijf Wouter Lokker is gespecialiseerd in de in en verkoop van gebruikte auto's. Mocht u bij mij een auto gevonden hebben dan kunt u 7 dagen per week contact met mij opnemen voor een afspraak om de auto te bezichtigen. Dit kan ook in de avonden of in het weekend, wat ik zie als een extra service. Om de auto's scherp te kunnen prijzen hanteer ik internet meeneemprijzen op basis van geen inruil, mocht u een auto in willen ruilen dan kan dit natuurlijk wel op basis van een handels inruil prijs. Wij kunnen uw gebruikte auto 24 uur per dag vrijwaren en ook de bij ons gekochte nieuwe auto 24 uur per dag tenaamstellen. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en banden. Om misverstanden te voorkomen bel altijd eerst even op van te voren op telefoon nummer 0492-347348.
Hopelijk tot snel mvg Wouter Lokkerhttps://wheelerdelta.autodata.nl/#/internetkoppelingen/portals