MarktPlaza

Mazda 6 Sportbreak - 2.0i Executive Automaat Leer/Xenon/Trekhaak/NAP

613x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mei 2005 - mei 2008
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 184 Nm
GVW: 1.975 kg
Afmetingen (LxBxH): 471 x 178 x 148 cm
Wielbasis: 267 cm
Tankinhoud: 64 liter
Acceleratie (0-100): 11,1 s
Topsnelheid: 195 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,7 l/100km (1 op 11,5)
Brandstofverbruik in de stad: 12,0 l/100km (1 op 8,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
CO2 uitstoot: 207 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bagage-afdekhoes
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaal-/micakleur
- mistlampen voor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
In een zeer nette staat verkerende en perfect rijdende origineel Nederlands geleverde Mazda 6. Auto is voorzien van alle documentatie en twee sleutels.
Een representatieve zakenauto, dat is deze Mazda 6 Sportbreak. Maar bovendien is hij veilig en comfortabel. Deze auto heeft 172812 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2008. De auto is uitgerust met lederen bekleding. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Tot de uitrusting behoren ook verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Mazda 6 Sportbreak is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Autobedrijf Wouter Lokker is gespecialiseerd in de in en verkoop van gebruikte auto's. Mocht u bij mij een auto gevonden hebben dan kunt u 7 dagen per week contact met mij opnemen voor een afspraak om de auto te bezichtigen. Dit kan ook in de avonden of in het weekend, wat ik zie als een extra service. Om de auto's scherp te kunnen prijzen hanteer ik internet meeneemprijzen op basis van geen inruil, mocht u een auto in willen ruilen dan kan dit natuurlijk wel op basis van een handels inruil prijs. Wij kunnen uw gebruikte auto 24 uur per dag vrijwaren en ook de bij ons gekochte nieuwe auto 24 uur per dag tenaamstellen. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en banden. Om misverstanden te voorkomen bel altijd eerst even op van te voren op telefoon nummer 0492-347348.
Hopelijk tot snel mvg Wouter Lokkerhttps://wheelerdelta.autodata.nl/#/internetkoppelingen/portals